Pentingna Eusi Dina SEO: Pitunjuk Rinci Ku Semalt


DAPTAR EUSI

Ngartos Eusi

Seueur situs wéb hoyong didaptarkeun diantara 100 situs Google. Sajumlah situs web ieu nyobian ngoptimalkeun situs wéb pikeun mesin pencari. Sajumlah langkung seueur jumlah aranjeunna leres ngartos pentingna eusi dina SEO.  

Dina istilah ranking di luhur panalungtikan pamilarian, eusi halaman wéb anjeun tiasa disihungkeun sareng mesin mobil anjeun. Mobil anjeun moal mindahkeun hiji inci tanpa mesin, ogé situs wéb anjeun henteu maju dina réngking tanpa eusi anu pantes.  

Upami kontén anjeun kualitas luhur sareng strategi SEO anjeun anu sanésna topnotch, dina waktos sanés, halaman wéb anjeun bakal di luhur rangking mesin pencari. Sabalikna mangrupikeun hal upami eusi sareng strategi SEO anjeun goréng - aranjeunna tiasa ngarahkeun hukuman ti Google. Sakali halaman wéb ditumpak ku hukuman Google, aranjeunna biasana mendakan hésé pisan pikeun dibalikeun deui.  

Semalt tujuanna pikeun ngabantosan anjeun ngartos nilai dina SEO, naon eusi anu leres, kumaha ngadamel kontéks anu dioptimalkeun sareng sadaya anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun mastikeun eusi sareng strategi SEO anjeun tiasa didamel dina sasih pikeun masihan anjeun titik di luhur milarian mesin search.

Hayu urang ngajalajah dunya eusi sareng SEO.

Naon eusina?

Dina tingkat dasar, eusi mangrupikeun inpormasi digital (teks, gambar, video, audio) dina situs wéb anjeun anu tujuanana ngajentarkeun, ngahibur atanapi nginpokeun sémah anjeun.

Kumaha pentingna eusi dina SEO?  

Langkung 3,5 milyar panéangan milarian dilakukeun unggal dinten di Google. Dina usaha ngajaga pamakéna, Google tetep ngapdet algoritmana pikeun mastikeun aranjeunna ngirim "hasil anu mangpaat sareng anu relevan" dina waktos anu paling pondok.  

Hasil anu kapaké sareng relevan dina kontéks ieu mangrupikeun eusi situs web di sakumna internet. Aranjeunna teras rengking dina raraga gunana sareng relevansi ka pangguna anu milarian.

Ieu nunjukkeun yén kontén anjeun kedah dianggap kapaké ku Google pikeun pangguna sateuacan éta tiasa rengking.

Dina raraga ningkatkeun poténsi nilai SEO tina eusi anjeun, aya sababaraha ciri anu kedah dipiboga ku eusi. Aranjeunna kaasup:

1. Éta kedah mangpaat sareng informatif: Upami anjeun gaduh situs wéb pikeun bisnis anjeun, anjeun kedah ngalebetkeun lokasi, inpormasi kontak, produk / jasa anu ditawarkeun, sareng jam operasi. Upami anjeun tiasa, tambahkeun blog kanggo ngajantenkeun palanggan anu pangénggalna ngeunaan bisnis anjeun.

2. Ayeuna kedah langkung berharga sareng langkung mangpaat ti situs web anu sanés dina ceruk anu sami: Upami anjeun nyerat ngeunaan bantosan diri, contona, pastikeun artikel anjeun nawiskeun inpormasi anu langkung saé atanapi perspektif anu béda pikeun ngabantosan diri ti sababaraha banda sanés. tulisanna dikaluarkeun unggal dinten dina topik anu sami.

3. Éta kedah dipercaya: Kredibilitas loka anjeun tiasa naekeun upami anjeun nganggo panalungtikan aslina, panganggit, sareng tautan pikeun eusi situs anjeun. Biografi panulis, ulasan, sareng kasaksian ti para nasabah hirup nyata ogé bakal ningkatkeun kapercayaan anjeun.

4. Éta hadé tina kualitasna: Mastikeun yén eusi dina situs anjeun unik, langsung ka titik sareng kualitas topnotch. Hindarkeun plagiarism sama sekali.

5. Sakuduna pikaresepeun: Bawa situs anjeun pikeun hirup ku cara ningkatkeun gambar sareng pidéo anu kualitas. Entong sémah anjeun dilongok ku kasalahan éjahan, stylistic atanapi faktual. Hindarkeun loba teuing iklanna. Tetep sémah anjeun kalibet ku rutin ngamutahirkeunana. Anjeun tiasa ogé tetep aya dina situs anjeun langkung lami ngalangkungan kotak komentar sareng / atanapi widget média sosial.  

Kumaha Cara Nyiptakeun Eusi Anu Dioptimalkeun Kanggo Mesin Milarian

Pikeun nyieun eusi dioptimalkeun, aya sababaraha léngkah anu kedah dituturkeun.

Sateuacan Nyiptakeun eusina

1. Laksanakeun panalungtikan keyword: Kanggo hasil anu pangsaéna, anjeun badé milarian naon kecap konci anu paling ditéang ku pamiarsa anu dipikahoyong. Alat anu tiasa dipercaya ku alat keyword sapertos anu anu disayogikeun ku Semalt bakal aya mangpaat anu penting pikeun ngalakukeun ieu.

2. Pilih topik sareng kecap konci anu ngadukung éta: Penting pikeun ngalakukeun panalungtikan keyword heula ku kituna eusi hasilna anjeun tiasa dipanggihan dina mesin pencari. Tina panalungtikan anjeun, nangtukeun topik anu cocog pikeun eusi anjeun. Pastikeun yén anjeun difokuskeun kecap konci anu panjang. Ogé, ulah aya kecap konci anu kompetitif kalayan sajumlah anu milarian.

3. Optimalkeun garis panduan sareng format eusi pikeun gampang dibaca: Seueur situs anu diperjuangkan pikeun nengetan unggal sémah anjeun dina halaman wéb. Janten anjeun kedah ngupayakeun anu saé pikeun ngajaga éta disaring dina kontén anjeun. Salah sahiji cara pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ku pormat eusi anjeun pikeun gampang dibaca.

Di handap ieu aya sababaraha tip anu tiasa mantuan pikeun anjeun:  

a . Ngarobih eusi anjeun kana sakumpulan leutik. Ayat ageung nyingsieunan seueur tamu anu jauh. Hadé pisan pikeun ngagunakeun ngeunaan 2-3 kalimat per paragraf.

b . Sabisa-gancang, selapkeun subheadings sareng / atanapi gambar saatos unggal 200-300 kecap kanggo ngajentrekeun deui eusi anjeun.

4. Selapkeun backlink dina kontén anjeun: Langkung dipercaya ku situs anjeun, langkung luhur réngkingana. Nalika anjeun numbu sababaraha kecap kana situs wéb anu relevan sareng pangarang, mesin pencari dianggap eusina dipercaya. Kanggo hasil anu pangsaéna, wates kecap dina tautan anjeun ka 6 atanapi kirang.

5. Kelet kana topik anjeun sareng target keyword: Upami anjeun hoyong ngadamel kontén anu pang gunana sareng relevan dina topik anjeun, maka penting pisan anjeun tumetep kana topik anjeun. Ogé ulah coba targétkeun seueur kecap konci. Pastikeun anjeun museurkeun kana topik sareng kecap konci anu ngadukung éta.

Saatos nyieun eusi anjeun

1. Optimalkeun URL anjeun: Éta alamat halaman web anjeun langsung disimpen dina luhureun hasil pamilarian. Cara URL anjeun terstruktur tiasa nangtukeun laju klik-liwat anjeun. Upami URL anjeun panjang teuing atanapi katingalina misterius, éta nyingsieunan pikeun nyobaan para pamilarian tina ngaklik halaman wéb anjeun. Kadé URL anjeun tiasa dibaca sakumaha klik-angka-tingkat henteu langsung mangaruhan pangkat anjeun.


2. Optimalkeun tag judul anjeun: Tag judulna nyaéta judul anu diklik anu langsung katingali dina URL handap. Kualitas tag judul anjeun tiasa ngajantenkeun pangguna hoyong klik dina situs anjeun atanapi henteu malire. Tag judul ogé ngabantosan mesin pencari ngartos naon halaman wéb anjeun.

Ieu sababaraha tip anu tiasa ngabantosan anjeun ngoptimalkeun tag judul anjeun:

a. Hayu tag judul sacara langsung netepkeun naon eusi halamanna.

b. Tag judulna kedahna 60 aksara atanapi kirang.

c. Teundeun kecap konci target anjeun dina awal.

d. Coba teu ngalebetkeun seueur kecap konci kana judulna.  


3. Optimalkeun katerangan meta anjeun: Pedaran meta mangrupikeun potongan ringkes téks tina halaman anjeun anu ditampilkeun dina URL na tag judul. Eusi sakedik anu aya dina katerangan meta anjeun ogé mangaruhan tingkat klik-anjeun salaku naon anu disaksian ku para pangguna bakal nangtukeun naha éta bakal klik dina situs anjeun atanapi tetep ngagulung. Ieu sababaraha tips anu tiasa ngabantuan ngaoptimalkeun meta pedaran anjeun:

a. Mastikeun katerangan meta mangrupikeun gambaran umum anu pondok tur spésifik tina eusi utama.

b. Pastikeun yén katerangan meta ngandung kirang ti 160 karakter.

c. Teundeun kecap konci anu relevan dina katerangan meta (aranjeunna bakal disorot dina hasil pamilarian).


Kumaha Semalt Anu Bisa Ngabantosan

Ieu sadayana tiasa nyaring téknis sareng sapertos padamelan ageung. Ieu naha Semalt nyiptakeun rencana promosi otomatis pikeun bisnis anjeun. Intina nyiptakeun kontén anu hadé dina mimitina nyaéta ningkatkeun rangkéan anjeun dina mesin pencari anu, teras bakal ngahasilkeun kasuksésan pikeun bisnis anjeun.

Semalt nyokot setrésna anjeun sareng ngajadikeun bisnis online anjeun suksés.  


Aranjeunna nawiskeun produk sareng jasa luar biasa pikeun mastikeun halaman wéb anjeun pangkat anu luhur. Ieu kaasup:

1. AutoSEO: AutoSEO Semalt ngajanjikeun hasil anu saé pikeun istilah pondok. Bungkusan SEO ieu nganteurkeun: kamajuan visibilitas wéb optimasi dina-halaman; wangunan link; panalungtikan keyword; sareng laporan wéb analytics. Pencét di dieu pikeun ngamimitian.

2. Pinuh SEO: Ieu ngalibatkeun set canggih téknik SEO anu dirancang pikeun hasil anu langkung saé. SEO pinuh ku Semalt ngirimkeun: optimasi internal; ngalereskeun kasalahan situs wéb; tulisan eusi; link earning; ngadukung sareng konsultasi. Maké kauntungan tina SEO SEO lengkep di dieu .

3. analytics wéb: Alat analytics wéb Semalt ngungkabkeun jalan anu paling pondok ka Google TOP10. Alat ieu ngabantosan mariksa situs web anjeun; unveil pisibilitas situs anjeun dina internét; ngajalajah situs web anu saingan; ngaidentipikasi kasalahan optimasi dina kaca; sareng nganteurkeun laporan rangking wéb anu lengkep pikeun anjeun. Anjeun tiasa kéngingkeun laporan analytics wéb anjeun nyalira ayeuna.

4. Pangwangunan wéb: Pangaruh mimiti ngeunaan masalah online ogé dina kaayaan kahirupan nyata. Gambar anu pikaresepeun ngabantosan langkung seueur para nasabah. Semalt mastikeun halaman wéb anjeun pikaresepeun pisan sareng pangguna anu ramah pikeun klien anjeun. Pamekar wéb profésional Semalt nyayogikeun: desain wéb anu pikaresepeun sareng fungsi; solusi sistem manajemén eusi; ngaronjat pisibilitas; integrasi plugin lemes sareng API; E-commerce dorongan; dukungan sareng pamaliharaan.

5. Produksi video: Asides ngirimkeun eusi tulisan topnotch ka para kliénna, Semalt ogé ngajantenkeun eusi pidéo anu ngajantenkeun pikeun ngajantenkeun anjeun jauh payuneun persaingan.  

Kacindekan

Eusi mangrupikeun raja dina search engine optimization. Eusi anjeun gaduh kamampuan pikeun ngajantenkeun usaha anjeun atanapi mecah. Kalayan wawasan anu dikumpulkeun di dieu, anjeun tiasa suksés nyiptakeun kontén atanapi langkung saé tetep, tinggalkeun dina tangan anu pangsaéna dina usaha SEO - Semalt.

mass gmail